Pages

  • twitter
  • facebook
  • rss

Wednesday, September 30, 2009

december wishlist

1. birthday party i weh. apa jadi ni? dulu plan baik punya sekarang tataw boleh jadi ke tak. huhu
2. tadi chotz story pasal dubai kat facebook. cam best plak. i nak LV bag tu je. haha.
3. i nak holiday. satu malaysia ke, satu europe ke, satu asia ke tak kisah la janji holiday! LOL
4. i nak lelaki *hoi Huda jangan desperate boleh tak?!* HAHA.
5. i nak bukak online boutique. banyak baju baju yang dah xnk pakai sebab ada yang dah terlebih besar hoho. terlebih kecik pun ada jangan risau HAHA.

azam tahun baru 2010? december cerita haaa

:D

2 sperms:

Blufish said...

LV bag ? u dh adalaaaaaaaaaaaaaaa :P

aah en . birthday surprised party u :O

hud hud said...

nak lg bag LV hehe :)) tu la tataw la cmne cm xbuat je haha

Post a Comment