Pages

  • twitter
  • facebook
  • rss

Thursday, September 03, 2009

perhatian

aku bukan bodoh
kalau kau nak sangat aku boleh je sembur kau depan depan
baik punya aku maki hamun kau
mulut aku pun boleh tahan bitch jugak.
so kau jangan nak berlagak sangat
and jangan fikir aku ni baik sangat
kau baru kenal aku berapa lama je dude?
kau tak kenal lagi HUDA yang sebenar.
berani cari pasal la dengan aku
sampai mati kau tak tenang, aku sumpah.

*jangan bagi aku cincang kau 100 kerat.

6 sperms:

nizam baharin said...

pehal ni? period ke? ahahahah

Blufish said...

fuyo utk jantan ke betina ni babe ? haha

hud hud said...

nizam: bila period i cool. dia terbalik sikit.haha

blufish: jantan ! haha

Tfaaaaaa said...

ahaha..bagus punye ayat.i like :)

hud hud said...

hehehehehe :D shhhh diam tfaa. haha

D.O.N.U.T said...

hahahah

put it a side,,

Post a Comment