Pages

  • twitter
  • facebook
  • rss

Sunday, September 13, 2009

errr kamu.

kamu,
saya tak pernah gaduh sebab lelaki tau
saya cuma kadang kadang ikut emosi sebab nak pertahan kan kebahagiaan saya.
and saya sumpah tak pernah serang orang depan depan doe even orang tu maki hamun saya
tak percaya tanya blufish. dulu saya ada masalah besar kot dengan dia
tapi kini kami bff. :)
saya kan baik, senang je nak maafkan orang
dulu pun saya cakap awak psycho kan sebab kacau kebahagiaan saya
tapi saya tak serang awak kot saya reply baik baik kot kat blog.
kan kan? :)
sebab saya memang baik. ceyyy ! HAHA ok terlebih sudah :))
kenapa saya senang maafkan orang?
sebab saya bukan Nabi dan saya tak mulia untuk simpan dendam.
kalau saya cakap saya nak balas dendam, tu maksudnya saya tengah marah
antara buat dengan tidak je tapi selalunya memang saya tak buat.
bukan sebab saya takut tau tapi saya ingat Allah.
dia yang tentukan karma so saya cool je la. hehe

awak, moga kita temui kebahagiaan masing masing ok?
kita kan perempuan.
awak pernah dengar orang kata tangan perempuan walaupun halus tapi boleh menggoncang dunia?
saya doakan untuk awak tiap tiap hari agar awak jumpa kebahagiaan awak
saya? masih mencari :)
doakan saya jugak, awak.

p/s: sumpah i tak pernah guna saya,awak ni.HAHA.sedikit menjengkelkan tapi i rasa ni perkataan paling hormat yang i pernah guna. LOL


2 sperms:

D.O.N.U.T said...

bagus la kalau awak dah makin yakin dgn diri awk,,ingt tau jgn sesekali down sbb laki,,xmao,,jujur sy ckap sy pnah lemah sbb sharel,,tp bl sy pkir balik,,btter sy yg bgerak sndiri utk kpntgn same2 n diri,,jadi kawan lbih baik kan,,until now,,donut n sharel just frns,,mmg pd mula nye,,donut col pun die xagkt,,sdey jgk tp bl pk balik,,bnde ni rmeh kan,,kbhgiaan di dunia boleh cari..tp kbhgiaan hakiki kite cm ne nk cri??relax k,kdg kite kena hpokrit,,kdg2 jerk,,hehehe,,move on ok,,jgn skali kali down ,,ingt tuh,,awk akn dpat yg tbaik di antre y tbaik,,ingt psn ni,,n yakin,,one day,,ok,,-)

hud hud said...

hehe i know and im trying. it's hard, but i try. :)

Post a Comment