Pages

  • twitter
  • facebook
  • rss

Wednesday, September 09, 2009

rasa selagi merasa

kau pernah rasa sakit?
kau pernah rasa mahu putus asa?
kau pernah rasa kau tak kisah hati kau macam mana
asalkan dia bahagia?
kau tahu apa itu bahagia?
Aku tak
maka tolong jelaskan pada aku
apa itu bahagia.
sebab rasa sakit dan putus asa
itu aku tahu
tapi tidak bahagia.

Kau pernah rasa dicintai oleh dia
tapi kau tidak peduli kan rasa tu
dan bila aku dah mula rasa perasaan cinta itu
kau datang
kau kata kau masih cinta dia
MASIH KAH KAU CINTAI DIA?
atau itu cuma keingininan untuk memiliki?

Perempuan,
cinta dan keinginan untuk memiliki,
itu berbeda.
maka jangan salah.
kerana jika kau salah,
satu hati akan terluka
satu hati akan kecewa
dan hati itu adalah aku.

Aku jauh
aku tidak dekat dengan nya seperti kau
tapi aku tahu
hati aku akan selalu mendekat
kerana aku tahu rasa cinta
kerana aku tahu rasa menunggu.
kerana seberapa lama pun,
aku akan terus menunggu.

Aku bukan perempuan sempurna seperti kau
punya teman
punya kecantikan,anugerah Tuhan
punya lelaki yang pernah memahami
punya segala.
aku seorang pencinta yang tidak punya apa apa
aku cuma punya hati dan rasa.
Yang mungkin kau tak ada.

Maka aku cuma mahu satu rasa, satu peluang, satu keinginan
aku mahu cinta dan keinginan untuk memiliki itu bersatu
kerana sekali aku cinta
aku g akan pernah terleka.

*Kau percaya sama jodoh? Aku rasa Sungai Nil dan Mesir, itu jodoh.

7 sperms:

Anonymous said...

i love this one. u mesti tau i sape. :(

hud hud said...

i tataw la sory sape eh? :)

Tfaaaaaa said...

superb babe.<3 it :)

D.O.N.U.T said...

jangan biar perasaan menguasi diri.u ada banyak laluan also me.munkin rasa bahagia itu bukan untuk hari ini mahupunn saat ini.tp akan ada datang saat lebih bahagia daripada saat untuk hari ini.

hud hud said...

tfa: thx :)
donut: yela tu. i made mistake sbb perasaan yang tak boleh dikawal. last2 i hilang semua.what to do.i pun rasa kosong.kalau i tk bodoh mst benda ni tak jadi.org ckp mmg betul kan,smart girls blh jadi bodoh sbb love and that was me.have a nice day donut :)

Anonymous said...

smart girls blh jadi bodoh sbb love and that was me.
geli doe itu pun nk bgtau ke u smart sgt, u pandai gile ke? u smart gile ke? xyah la nk blagak.
biase2 sudeh.

hud hud said...

oh mmg aku smart.masalah ke bg kau?ke kau jealous?haha kesian.aku tk cr psl ngn kau,kau nk cr psl ngn aku.tgu la the real huda is coming soon.HAHA so stupiddd.atleast aku xmaki2 org dah.fuh baik gila doe aku ni and penyabar gila bahahahaha

Post a Comment