Pages

  • twitter
  • facebook
  • rss

Wednesday, September 09, 2009

get a life bitch?

macam blufish cakap,
bodoh la ex dia tu . -_- dh ex ex je ahh
i agree kot.
dah ex tu means love story between u and him, it's over kot.
tak payah la nak get him back ke
tak nak lepaskan ke. wtf bitch?
sampai nak lawan bagai.

cool Huda.

18 sperms:

Blufish said...

kn ? tgk i ? i lepaskn dia at last because i know i'll nvr get mr a back HAHAH eww lak ;P tu ah dia u sabar je . ;))

D.O.N.U.T said...

correct..

D.O.N.U.T said...

correct..

Anonymous said...

ovem d sini.
sape punye blog ni?
ey sayang u ingat u angel ke?
i rase u lagi bitch kot.
nampak sgt u lagi perempuan murah
tetek besar kalahkan bitch
wtf girl
get a life la sayang
perempuan murah!

Anonymous said...

yelah ex, ex la.
mmg la agree
tp btween them is not over la sial.
sape nk get him back huh?
engkau tu yg mhrpkan perigi cari timba.
*euuhhhh like PLEASE

GET A LIFE BITCH???
euhhh u la get a life first SLUT!
minah jalanan.
badan weirdo.
sengaja nak tayang your pretty plus hawt boobies bek p cari gigolo la minah.

u mmg murah la,
geli sial kau.

hud hud said...

yeah i am stupid. ok? at least i dh said sorry to this person.

Anonymous said...

sorry is nothing for that person now. u get what u gave hud hud! uerghhhhh! HAHAHA!

Anonymous said...

fenaz here. ex sharel. bitch yg huda nyatakan d ats. yes, she said sory 2 me. but huda, it's hard 4 me to 4gv u. u yg cr psl. u yg start. n nw, rsekanla. u dgn i, spe lg hebat? laen kali, sblm tulis blog, pstiknla cerita yg akn d tulis 2 adlh bnr. n lpe plak 1 thg.cermin dri anda dlu yer sblm pggl org laen bitch, BITCH!!

hud hud said...

yeah i knw its hard.but please jangan push sharel.its between u and me.jgn push dia please.im worried abt him.and i jauh do lain la u.so don't push him please i beg u,this is just between u and me ok.it was my fault sbb im too emotional.but i xnk u push sharel,please i beg u

hud hud said...

but after all pun i rasa i ckp tt girl bitch je.i didnt mention abt boobs and prmpn sundal. hmm. whatever. and btw, this is me, cool je, relax la org pnh ckp i bitch jgk xde kot i maki hamun and serang org tu tiba tiba. sape lagi hebat eh? haha ada benda je yg halang i utk buat smthg yg lagi teruk. ada satu benda je yang halang. one more thing yeah, jgn libatkan sharel, dia xde kena mengena dlm hal ni and dont push him sbb nnt dia pressure. kalau u syg dia jgk, jaga hati dia. ok kan?

Anonymous said...

ovam:
haha lawak doe ko.
nk tjuk baek la tu, plz dun push him.
owh so touching but wat a fake girl.
bukan emo babe tp u yg melebey, mmg ptut pun org pangil u bitch pon coz u deserve it.
:) bgus la u chill je.
tc biatch.

hud hud said...

tunjuk baik? i mmg baik kot.haha.and mmg i suruh jgn push sharel dia xde kena mengena dalam hal ni ok.memang i sayang dia gila babi,i xnk dia pressure and im worried ok.cakap je la i fake or what benda nya i je yg taw apa i rasa.oh btw i tk kisah pun org panggil i bitch ke apa.i dont mind,that's what people think abt me so biar je la diorg.setahu i la, i xpernah serang org camtu bila org pgl i bitch.tapi minah jalanan tu i rasa cm dah melampau sgt je.cakap je la apa korang nak ckp ok yang penting sharel tw apa yg i rasa towards him.

Anonymous said...

hey huda. fenaz here. ape u ckp eh? push sharel? bila mse plak i push sharel? dia ok jer dgn i. plus td g clss dia ok jer n i ask him bout i ade push dia ke? dia ckp xde pn. btw, u r d 1 who create all tis. u yg wt sharel pning ok. setiap org cara laen2. like sharel told u, itu cara i. n klu dia pn, itu cara dia. u mmg x ksh org pggl u bitch sbb u mmg bitch kott. i ksh sbb i bkn bitch n u ske2 ati jer gelarkn i cm2. wth! sharel ade kne mgena sbb dia yg wt u tulis entry ni. so please, u 2 jgn over2. nak nages nanges2 kt dia. duuuuhhhhh!perlu ke?

hud hud said...

laaaa mana i taw.i mean jgn push sharel suruh pilih sape dulu ok?i xkisah org pgl i bitch bkn sbb i bitch tp sbb tu apa yg diorg rasa kt i so i dnt mind.cakap org susah kita nk betulkan so biar je la dia.ok i nanges sbb i sedih dats all.sorry kalau i mengada2 nk nanges ke apa tp tu mmg i.sharel pun ada marah i psl nanges ni tp i nk buat mcm mane dats me.i nak settle up all this blh x?i xsuka gaduh dgn org.i dah bgtaw u smlm kan knp i pgl u bitch?and there's one thing i nk tanya kt u fenaz,but not here.i nk tny kat u n i nk sharel ada skali time tu.sorg ckp lain and sorg cerita lain,i pening.so i nak dua dua cerita dpn i boleh?

Anonymous said...

hey its zynab here. fenaz's besties. after reading ur blog , i really do feels like hitting u bitch ! ure calling my bestie as a BITCH ? wtf ? uh ? damnn ! who are u exactly ? a girl next door is it ? why everybody is feeling agree with you ? hud hud , at least im being nice here . dont start things which u can't handle it. pls ! aku bnci gle kott ble kao pggl fenaz bitch ! kao la slut ! and now im being rude. sbb kao ckp kao chill kalao org pggl kao bitch. u deserve it bitch. u really do deserve it. oh and kalao kao btol la rse tak puas ati ngn aku sbb aku interfere in my gf's probs , come and see me. let us settle. ure messing wf the wrong girl and it just SOOOO WRONGGG ! and a word of SORRY means NOTHINGGG , sluts :) reply me kalao btol kao tak puas ati ! just dont show me ur dark side too much , because i'll show u mine more . u dont know me and fenaz. never know. and pls dont ever judge a book by its cover . and pls smpn all ur boobies. mual doe !

hud hud said...

haha adoii.u pun tataw i sape doee.ada reason doe nape i xmaki korg kaw2 punya so bila aku dh diam blh tk korg diam jgk?apsal semua org agree dgn aku kau tny?sbb mmg aku baik kau taw x.aku marah fenaz sbb aku ingt dia yang ttb muncul time aku dah mula rapat ngn sharel.apsal time sharel xknl aku dia xnk get sharel back masa tu?i've given her chance tw x?itu tanggapan aku melalui cerita2 sharel.cerita2 lain aku tataw ok?cmni lah,kau cuba la letak diri kau dlm situation aku.ape kau buat?kau xbengang ke ex lelaki yg kau syg gila babi and lelaki tu syg kau jgk ttb muncul time kau dgn lelaki tu dh mula nk start a relationship.jgn ckp kt aku yg kau xmarah,sbb aku perempuan n aku tw kau akn mrh jgk.dah la do.benda ngn sharel dia dah settle kn?xpayah la cari aku lagi nak serang bagai.enough doe.

Anonymous said...

eyh apesal ? uh ? kao ade mslh ke ngn aku kalau aku ckp psl bnde nie jgk ? first of all , kao da pggl bestie aku bitch so HELLOOO PROSTITUTE , YOU HAVE CROSSED MY LINE ! and pleaseee ! tak kesah la ape pon situation kao , jgn pggl org bitch sesuka hati je. a ah. aku tatao kao spe. pastu kesah plk aku ? em mmg tak ah ! eh dr that day lg kao ckp kat blog JGN NAK SERANG KAO BAGAI ! ahaha. spe suro kao start dlu. mmg silap ah. kao pikir fenaz tade ati mcm kao ke ? kao fikir fenaz and others bile org pggl BITCH , dorg tak kesah mcm kao ke ? fikir la. kate study UM. amek buss admin lg. kao ade otak kao yang tak bodoh tue utk pikir. fenaz dgn sharel nye cte aku tao wlupon tak sme. ape yang fenaz buat mmg btol. kao jgn nak pertikaikan ape decision dia. kalao btol kao pnh ade SO-CALLED-BOYFRIEND , kao pon tao dlm setiap relationship , mmg ade time yang kao takley nak move on teros or pth blk. ade time yang kao takley buat decision ! so kao pikir utk semua. and bukan utk kao sndri je !

hud hud said...

satu benda aku nak tanya fenaz boleh?apsal eh masa aku xkenal sharel or rapat ngn sharel,apsal eh dia takde nak cari sharel?nak cakap nak sambung balik ke ape.kenapa dia sanggup main2 kan hati lelaki lain padahal dia syg sharel?and kenapa sharel layan aku ha?apsal dia ckp dia syg aku?sebab nak jaga hati ke?stop it ok,aku n sharel je taw cite psl kitorg dua.xpayah nak heboh2.cite psl dia and fenaz aku tw dari mulut dia sndri.apa yg dia buat kat sharel,then dia nak balik,aku rasa tu mcm xbetul kau tw x.and plus,if kau ckp sharel yg nak dia,sharel syg dia,sharel xleh lupakan dia,nk lupa mcm mana,hari2 mengadap muka fenaz.sampai pegy kl pun ada orang nk cerita psl fenaz.cmne nak lupakan?skrg ni dia mmg layan fenaz dah kan?so buat ape korang nak kutuk2 aku lagi?buang masa je taw x?

Post a Comment