Pages

  • twitter
  • facebook
  • rss

Saturday, September 12, 2009

pavilion no more

pavi: first movie yang aku tengok dengan dia
times square: first date
kitaro: tempat lepak first yang we both start knowing each other.

3 tempat ni yang memang kalau aku pergi lagi aku boleh nanges gila babi
pavilion dah nangis dah hari tu.
tinggal ts and kitaro je la
haishh.

p/s: aku tak pernah rasa sakit hati mcm ni. aku masak, mandi, nak study, nak tdo, nak makan, mesti dia ada dalam otak aku ni. camne nk move on, somebody help me? :(

7 sperms:

Blufish said...

alaa !!! fara ada tnye i keluar ke tak smlmmmmmm tp i tk rply cuz i cm tk de mood ;(((( i didn't knonw ada berbuka puasa with vergyyy . kalau takk i dh lama msg u doeee . dh la today i tak gi mana2 hahah :P ;( miss choo huda

hud hud said...

wehhh jom la ikut skali hr ni? bosan la if i sorg jeeee. miss u too blufish :D

Blufish said...

ahaha dh kul 4 ;(( my parents tk bagi keluar plakkkkk urgh . haha :D u nk gi kul brapaaaaaa ? :D

nizam baharin said...

ala baru lagi kot..dont worry time will heal u..as long as u have the will to heal la.. kalau tak de will susah doe..:D

hud hud said...

uwaaaaaa :(( hehehe

Anonymous said...

ahahah. kesiannnnnnnnnnn

hud hud said...

hehehe tu la psl :P

Post a Comment