Pages

  • twitter
  • facebook
  • rss

Wednesday, December 30, 2009

taken from blufish

1. Your name?
Huda

-Guidance. Good advice. Admirable. Honest. Good character.


2. Your age?

20
-the number before 21 and after 19. generally used when counting.

3. What should you be doing?

eating
-Eating makes you feel insecure, yet when you are insecure you eat. *LOL*

4. Favourite colour?

Red
- Flavor of kool-aid to a black person.

5. Birthplace?

Hospital
- Where sick people live and doctors work.


6. Month of birth?

December
- The month in which the hottest women are born. *HAHAHAHAHA*


7. Last person you talked to?

My boyfriend
- a great guy who make you feel good bout urself... a protector, and ur best friend

8. One of your nicknames?

Hud
- An obnoxious, intolerant, narrow-minded person who likes to insult and gloat. Highly agressive and opinionated. *haha bodoh*

Friday, December 18, 2009

thank God


today, 18th dec 09 is our first month anniversary. and i hope i can count it for the next forever month :)
friends, pray for us, for our relationship.
God, thanks for giving us the second chance. and thanks for giving me the sweetest guy i ever met.
i love you shakur, always do. and i hope we will still remain the same, our feeling is still the same, forever. AMIN :)

Wednesday, December 16, 2009

meh sini aku nak maki kau

hoi betina
tolong kau berambus jauh jauh dari hidup aku dengan bf aku ok?
kau dah ada bf kan? pegi layan dia atas katil kau sendiri la.
nak sibuk ruin relationship aku apehal?
cakap je la kau tak puas hati tengok orang happy
nak buat ayat sedih konon tak sanggup kehilangan apa lancau la.
kalau kau ingat Tuhan, kau tak kan rampas la kebahagiaan yang Tuhan bagi kat orang lain.
kau ingat kau dah bitch sangat la?
KAU BOLEH PEGI MATI OKAY?
kau cakap apa? jangan masuk campur urusan kau dgn bf aku?
hey hello BITCH, SIAPA KAU???!!!


p/s: dah lama tak buat entri maki maki orang kn? :D

Tuesday, December 15, 2009

tagging, again :)

1. Apabila bangun dari tidur, anda
- tengok hp :)

2. Perkara pertama yang dicari
- hp laaaa

3. Perkara yang tidak pernah anda bosan
- makan. hahaha. and meet chako :)

4. 4 hari yang lepas anda
- just stay at home

5. Perkara yang tidak disukai
- ex girlfriend yang suka kacau bf i

6. Perkara yang sedang difikirkan
- shakur, and nak balik kl :(

7. Teringin
- hug him
- balik KL
- dslr

8. 2 perkara yang orang tidak tahu
- yang i ni sangat baik HAHAHA :P

9. Sedih apabila
- ada la. CEHHH -.-

10. Ingin belajar
- hair styling

11. Barang kesayangan

- handphone
- laptop

13. Kalau boleh
- nak balik KL skrg jgk ! :(

14. Warna pakaian yang sedang dipakai
- purple

15. 6 rakan yang anda mahu tag

- blufish
- sharel
- fara farid
- tfa
- zulaikha
- nizam
- sape sape nak buat pun blh :)

Monday, December 14, 2009

is it hard for a girl to understand other girls?


nowadays, we face a lot of problem, especially girls. but the issue that i want to highlight here is love problem. there's a lot of question that come out of my mind. Ever wondering why a girl could easily disturbing your boyfriend? or even your husband, fiance? Does she really love your man? Love is a feeling that really pure, don't spoil it. And for this kind of girl, have you ever think if you really love that man, or are you just feeling envy? or just a feeling that you felt disturbing if you see that man live more happy than you?

and for boys, yeah sometimes it's really hard if you face with this kind of situation. But remember, you already have a girl besides you. How can easily you change? How can easily you forget the girl that is with you now? Well I think it's better for you to choose your girlfriend / wife / fiance, boy, instead of choosing your ex. Let the new girl have their chance to love you.

After all, i'm not telling that this is all the ex's fault. maybe the boy is wrong too. But the thing is, is it hard for a girl to understand other girl's feeling? THINK ABOUT IT. I know i'm not a perfect person. sometimes i make mistakes in advising people to be matured whereas i'm not really matured enough. but all advices that i gave to some girls, i really meant it, because u're a girl and i don't want to make mistakes. that's all.


p/s: hati kalau busuk sangat pun susah chaa. dah dah la tu kacau bf orang.

Sunday, December 13, 2009

hope II


shakur buat. thankssss sayangggg :) i love u a lot.

hope.


the best thing is that when u said you love me more than her :)
and i will love u always :)


Friday, December 11, 2009

new phone.

so after 2 days from my birthday, finally i got my new phone haha
my lovely, sony ericsson w705. ada wifi babe, tu yang best tu.
thanks for my dad, ILY :)
cina kedai phone tu gave 500 games okay. so sape nak, jom bluetooth :P


Wednesday, December 09, 2009

happy birthday to me :)

he's back and i'm fuckin happy ! this is the best birthday present ever :))
and dia tk lupa birthday i :)
thanks shakur, i love u so much !
ok now i can't wait to get back to kuala lumpur :D

Tuesday, December 08, 2009

new year event


i'm going to attend this event on new year, probably.
future sound asia. ok let me tell u more about this event.
actually event ni ada 2 hari.
day 1 is on 31st december - the bloody beetroots, lapsap and dj goldfish
and day 2 on 2nd january - basement jaxx, dj azran and victor G
sounds fun kan? especially because of THE BLOODY BEETROOTS yeahh! :P
ok about the ticket plak, well as usual dia ada pre-sale door sale and VIP
for pre-sale, the tickets are divided into two category. first is limited passes which costs u rm118 (2 days pass includes 1 drink) and another one is rm78 ( 1 day pass includes 1 drink)
for door sale, the price is rm98 (1 day pass includes 1 drink)
and lastly, for VIP ticket, it costs u rm500 (4 pax entry)
this event will take place at KL LIVE at Jalan Sultan Ismail. (google map please if u don't know the place) :)

so, if u wanna buy the ticket, u can call axcess hotline at 03-77115000 or just login to www.axcess.com.my
btw pre-sale period ends at 25 dec so be hurry peeps!

besides, u can get the ticket at all axcess office,
1-Utama Shopping Complex, Stadium Putra, Bukit Jalil, Rock Corner Mid Valley Tower Records Lot 10, Parkson Sunway Pyramid, Rock Corner The Curve Rock Corner KLCC, Alamanda Putrajaya Shopping Centre, UC Travel, University Malaya.

p/s: UM pun ada jual ticket ni doe caya lah! hahaha. SEE YOU THERE ! :D

Monday, December 07, 2009

shakur

no one knows what exactly happen to you.
it just me.
and boy, i miss u a lot.
i miss the time when we first met
i miss the time when u kissed my lips.
i miss the time when u kissed my forehead.
i miss the time when u hold my hand so tight and u said 'don't go'
i miss the time when we lying on the bad, talking about our problems, and our future.
i miss the time when u hug me and kiss me on my cheek while i was sleeping.
i miss the time when u smile at me when u got back from work.
i miss the time when u make a candlelight dinner for me, and asked me to be yours.
i miss your voice. i miss your laugh.
i miss everything about you.
i wish you can come back early to celebrate my birthday.
or at least u remember it.
and cry with me exactly on 12.00am, 9 december.
i love you, always do.
when the time there's no one to support you, i will always be by your side.
THAT'S MY PROMISE.

double L

i'm just wondering why at this time, time yang i'm not in a good mood ni, ada jugak minah yang nak cari pasal. ok maybe some of u think that alah, takde benda lah, but for me it is really 'ADA BENDA OKAYY!'

I can't understand and can't accept what she did to me. ok maybe she didn't realize that but come on lah, we're girls, tak kan sama girls pun susah nak faham kot? yang kau add semua ex boyfie and ex scandal aku apehal doe? lepas tu kau nak flirt dengan diorang pulak. apa ni? dulu siap bagi advice leave that guy lah ape lah. then now kau nak menggatal dengan diorang pulak? what kind of friend kau ni? EWWW, DOUBLE L.

babe, stop it lah ok? u're disgusting. WHATEVER.

Sunday, December 06, 2009

kenapa perlu ada hari sedih?

kita ketawa hari ini
kita sedih hari esok
dan kita masih mencari emosi hari hari seterusnya
banyak benda baik yang berlaku
dan ia berjalan,
selangkah kita maka selangkah lah ia.
tapi kadang kadang ia berhenti,
mungkin terus berjalan,
mungkin juga ia terus berhenti.
betapa besar harapan kita,
satu hal yang pasti, ia akan berhenti.
bila? tanyalah Tuhan mu.
jadi senyumlah dengan biasa pada hari ini
moga esok bukan sedih yang berpanjangan buat kita

*background music: all good things come to an end by nelly furtado

Saturday, December 05, 2009

2010, tahun yang buat kita tidur siang berjaga malam

haha sebab apa? world cup la bhaii.
i baru je lepas tengok final draw dia.
of course i support England, go England ! :D
England is in Grop C together with USA, Algeria and Slovenia.
for sure 2010 will be England year yeeehaaa !!

p/s: nak bawak tv yang tak guna kat rumah ni letak kat rumah sewa i. nak pasang astro sekali. lalalalalala

Thursday, December 03, 2009

registration

actually semalam kak farah bagitaw i yang online registration for subject dah boleh buat. so i cepat cepat la dengan excited nya nak online coz nak letak subject apa yang nak ambik for next sem. alih alih tak dapat login. i pun pelik la, cuak pun ada coz i ingat i dah kena kick from UM, mana la taw result teruk sangat ke. hahaha *result belum dapat lagi tapi dah kena register subject dulu*.

habis semua my UM's friends i called. but semua tak taw kenapa jadi camtu. last last one of my friend cakap maybe sebab i online malam kot. -.- and i decided ok, maybe i shud try tomorrow.

so the next day, i try la. but still tak dapat jugak. omg, i memang cuak habis dah ni. then suddenly i macam terfikir, why not i try with my old password, mana taw dia tak update lagi. then i try my old password, haih tak dapat jugak. then i try lagi password yang lagi dulu lama punya. and guess what, DAPAT LOGIN OK ! gosh UM punya system so not up to date -.- but then i still tak dapat register coz i tak buat lagi penilaian for lecturers masa sem 3 tu. then i buat la then after that baru i dapat login and register la subjects yang i nak ambik for the next sem.

well most of it dah full, especially subject hotel management. and subject elective finance pulak banyak yang tak boleh ambik lagi. so, i decided ambik subject wajib dulu lah. btw ni list subject yang i ambik for next sem.

*click to enlarge

see that? 21 credit hours, boleh mati i haha. this sem kena cepat cepat berebut class tutorial oh. i hate system macam ni actually, takde classmates. susah la kena berebut rebut class. sebab at last nanti mesti ada tutorial class yang terlebih orang, sebab time lain semua dah full haishh.

so tu je la kot update for today. DAAA~ :)

Tuesday, December 01, 2009

nine more days

it's really nine more fuckin days to my birthday. and as usual, like peeps out there, when it comes to their birthday, normal thing that they will do is, making a wish list. yeah so am i today.

WISH LIST

1. i wish i can celebrate it with my bf and friends
2. nokia e71 or n95 or iphone? haha
3. new apartment please. vista angkasa is more than enuff.
4. new shoes, i love Aldo but Charles & Keith is okay :)
5. i wish i can have dslr, but i know i'm not going to have it :P
6. and i really need new clothesssss. T.T
7. after all, i hope this upcoming birthday will be the best birthday ever. AMIN :)


p/s: 9 dec, always remember that date :P



Thursday, November 26, 2009

what the fat?

okay. look at the photos, and gimme ur comments.




like fuckin seriously, i need to DIET right? argh damn.


Tuesday, November 24, 2009

oh hey mr boyfriend.

sorry guys lama tak update benda alah ni
it's not i forget to update but i tak bayar lagi bil broadband i la. hahaha. rm135 sapa nak tolong bayar? :P
btw life is getting better. so after final exam, 18 nov, i pegi chako's hs. teman him before i going back to ipoh.
and guess what, dia buat candlelight dinner for me, and asked me to be his gf. sweet kan? yeah too sweet and i didn't expect him to did that.
haha surprise from the boyfie. ♥
well i hope there's a better tomorrow. :)

then on 22nd nov i lepak pavi wth chako, well again haha. and we watched phobia 2. hantu dia tak scary sangat la but banyak scene yang buat i shocked so as usual i closed my eyes and this time is about 50% of the movie, luckily. haha. yela selalunya 99% en. :P not bad la movie tu. last part dia sumpah funny gila, you guys should watch it. :))

and btw just to inform, my bday is on 9 dec. maybe i gerak sunway on 12th or 19th dec for celebration. if u guys rasa nak datang do inform me ok :) takde party pun just a simple and small gathering kot with athina,my bestie and her bf, and also chako. maybe, not sure yet. :)

so tu je lah. after this everyday i will update blog sebab kat rumah ada internet. HAHA. i miss you guys so badddddd ! :D

tata <3

Monday, November 16, 2009

hey people out there.


perfect qoute :)

Tuesday, November 10, 2009

tak nak baca dah la.

sorry guys lama gila tak update blog.
lappie i rosakkkk grrrr. and ada kat chako coz he promised me he gonna fix that thing.
btw i and chako pun dah ok. macam biasa je. idk wht will happen next
banyak sgt story and pictures. nanti i upload.
tata :)

Monday, November 02, 2009

i'll kill her

fara my bestie agreed when i said this to her,

we're not BITCH but we can be BITCH enuff to ruin your whole life, SLUT.

and i dedicate this quote to perampas. oh yeah fara, we'll win for sure !

*and i do believe in karma :)

Saturday, October 31, 2009

broke up

yes i dah broke up with chako.
reason? sebab ada sorang perempuan sundal ni menagih cinta dia balik
so? lantak lah k
hati memang sakit, life kena go on.

i need a rest from boys, seriously.

Wednesday, October 28, 2009

kl cosanostra

hey people ! i've totally have no mood to update blog actually tapi buat je la kan. even entry stupid pun korang baca jugak aite? HAHA
so yesterday i went out with chako. at first teman dia pergi buat rambut jap tapi at last rambut dia cam tak jadi sangat haha. i segan nak snap pic kat situ HAHAHA. *duhh apehal macam dah tak reti nak arrange my words nih -.-*

then kitorang gerak g KLCC. dengan perut yang sangaaatttt lapar, kitorang lepak kat avenue K je. :)


gaya mulut selepas kenyang

kau tengok laki aku pinggan tu lagi besar dari dia HAHAHA

after kenyang apa lagi bhai kitorang terus gerak BB la :) nak cari sandal coz sandal yang i pakai sekarang ni dah rosak. and plus chako pun nak cari sandal jugak sebab kaki dia melecet pakai kasut haha. kasut kecik -.-

rambang mata doe tgk sandal kat BB haha tataw nk pilih mana satu sampi i pun hampir terbeli 2 sandal HOHO. i nak cari fake crocs haha tapi takde size plak damnn. size 9 takde 10 ada plak bapak besar la kan HUHU.

after dah penat jalan kat BB plaza thrn kitorang lepak depan Maybank jap. pastu ada ke chako nak shuffle kat situ -.- apehal doe laki i dia nk kembalikan zaman shuffle depan maybank kottt. HAHAHA. and we snap some pics :)

i ♥ this pic

depan maybank, yeah -.-

then kitorang gerak balik around 10 pm macam tu. exhausted, yeah but we both had our fun and i rasa this is the best outing :D
ily chako and always do :)

Sunday, October 25, 2009

chako

kenapa cakap sayang i and miss me tapi tak reply comment?
u busy main game ke?
huuuu sobbbbsss :(

*at least lepas tu u reply message i kira ok la. HEEE :)

Tuesday, October 20, 2009

a hope.

ini bf saya :)

Dear Shakur,
i hope the best from you
i hope u're different from the other guys
i hope u'll love me forever.
i hope u don't break my heart.
i hope we can still the same as what we are now, forever.
I HOPE.

20th October 2009 ♥

Saturday, October 17, 2009

playing around?


it's been a long time for me to feel this way, feeling of happiness.
hope it will lasts forever.
jom main main kawan kawan?

:D

Friday, October 16, 2009

eh aku ada blog?

ok rasa macam 3 hari tak update blog.
u guys mesti bosan kn? mesti mcm tertunggu tunggu bila la si Huda ni nak update blog, haha :P
well actually i went to my friend's house for three days.
yes, three fuckin days. haha. plan awal nya nak stay one night je.
tapi sebab too bored so i decided to stay another one more night.
lots of things happened yeah, and one of that is love.
yeah, LOVE. love yang i cakap munafik tu haha.
yes it still is, but no one can avoid from being in love right? :)
but just kena remind ourself la yang love is not always happy.
idk but im waiting for that words to come out from his mouth.
yeah the 'will you be mine?' words. :)
well at least he's single ok. hehe. i'll wait for him.
yeah we had to move on, and i'm trying.
there's a few guys that came to my life after my love story ends in 09092009. LOL
but still, idk why, i can't accept their love, it just i don't feel there's love in them.
but with this guy, entah la, there's something on him.
yang buat i rasa he might be the one.
i tak berani nak cakap apa, i takut benda benda dulu jadi lagi.
so i'm just hoping, not so much hope, but still, HOPING.
i dah serik nk main main, i wanna serious relationship.
friends, pray for me.

:)

Wednesday, October 14, 2009

surat untuk Tuhan (10)

*entri ini untuk kawan kawan. aku taw rasa berputus harap itu sakit. tapi face it. and be strong. even how hard it is.


Tuhan,
hari ini Kau tunjuk kan aku bahawa cinta itu munafik.
seperti mana yang pernah aku fikir kan
cinta yang menjanji kan kebahagiaan
padahal isi yang di bawa cuma sedih

Tuhan,
hari ini Kau tunjuk kan aku bahwa cantik itu menghinakan
karna cantik kita bergaduh
karna cantik kita buta.
karna cantik juga kita lupa siapa Tuhan.

Aku hanyalah perempuan diam yang menanti kebahagiaan
menanti dari segenap sudut.
dan pancaindera.
kalau bener hidup itu ada sedih dan ketawa,
kenapa hidup aku cuma sedih?
kenapa ketawa harus di cari?
kenapa sedih selalu menanti?
untuk apa itu Tuhan?

tapi aku tahu
dalam seribu kesedihan, pasti ada satu ketawa.
dan ketawa itu membawa harapan
membawa arti bahwa kita g boleh berputus harap.
karna jika kita putus asa hari ini
kita g akan pernah tahu hari esok gmana.
makanya aku selalu berharap,
walau harapan bodoh. aku tak akan pernah berhenti.

dan keinginanku,
moga kalian juga begitu
jangan pernah berputus asa mencari bahagia.
tidah hari ini. tidak esok. tidak lusa.
mungkin di akhir nanti, waktu bersama Tuhan, kita tahu apa itu bahagia.

*as usual, indo slang please :)


Monday, October 12, 2009

memang saya benci perampas.

memang i benci perampas. lagi lagi kalau kawan sendiri kena memang angin beb !
ok, sekarang ni aku memang malas la nak cerita kat orang lain kan what happened semua tak payah la nak bukak pekung di dada *cewahhh* kan?
tapi memang aku bengang sangat dengan kau, perempuan si perampas bf kawan aku
now listen to this, idiot ! *kira baik la aku tak panggil kau bitch ok!*

look, kalau kau betul betul perempuan and faham hati perempuan, mesti kau taw apa perasaan kawan aku tu kan?
tapi kau boleh pulak cakap kau percaya mamat tu? kau baru kenal dia berapa minggu je weh.
kau taw kan diorang dah 5 months?
yeah 5 months tu tak lama bak kata kau
tapi cukup lama untuk buat hati tu sakit kau taw?
and paling tak blh blah kau tak takut dengan karma?
OMG bitch ke kau ni?
look, time kau bemesra mesra dgn mamat tu, dia still bf kawan aku tu kau taw?
kalau pun la mamat tu yang menggatal dgn kau, kau perlu layan ke?
oh lupa, kalau kau bitch mesti la kau layan kan? urghh
kalau betul la kau ni perempuan, kau taw apa kena buat?
nasihat mamat tu supaya tak tinggalkan kawan aku tu and stay on the relationship.
tapi apa kau buat? kau rampas dia ada la lagi BODOH !
one thing, aku harap sangat in future kau kena macam apa yang kawan aku kena ni.
KARMA BABE, that's the real bitch.

*yang lelaki tu pun bangang sangat dah ada semua depan mata still nak cari perempuan yang jobless.kau tu dah la jobless jugak. elok la tu. lepas ni dua dua makan sampah

*sorry for the bad words. i sangat bengang.

Saturday, October 10, 2009

i try :(


All I know
Is everything is not as it's sold
but the more I grow the less I know
And I have lived so many lives
Though I'm not old
And the more I see, the less I grow
The fewer the seeds the more I sow

Then I see you standing there
Wanting more from me
And all I can do is try
Then I see you standing there
Wanting more from me
And all I can do is try


I wish I hadn't seen all of the realness
And all the real people are really not real at all
The more I learn, the more I learn
The more I cry, the more I cry
As I say goodbye to the way of life
I thought I had designed for me


Then I see you standing there
Wanting more from me
And all I can do is try
Then I see you standing there
I'm all I'll ever be
But all I can do is try
Try


All of the moments that already passed
We'll try to go back and make them last
All of the things we want each other to be
We never will be
And that's wonderful, and that's life
And that's you, baby
This is me, baby
And we are, we are, we are, we are
Free
In our love
We are free in our love

*this is really a good song :(

Friday, October 09, 2009

tumblr

yeah peeps i do have tumblr.
everyone's getting crazy with it, so i made myself one.

my dearest atheena.

*ini bestfriend i, athina zulkifli :)

ok guys.
this is my bestfriend, athina zulkifli.
and for her to pose like this is very nonsense and funny! hahahaha
kau pose cmni babe? since when?
and lipstick kau? haha aku and freya kutuk lipstick kau weh. kau baca kat facebook. haha
nevermind babe, still pretty and yg penting gorgeous coz that's us kan? HAHA :P
takpe takpe raya mood isn't it? aku faham, yeah completely. haha
and fyi guys, she'll never ever pose like this, like so perempuan, in future. LOL
a girl who have attention in muay thai and minat the cure will pose this way?
SO NOT YOU BABE ! haha. funny you but anyway i love youuuuu ! :))
hope we can lepak lepak again with makcik freya.
macam time sekolah dulu. damn it i miss those moments
fara with husain. aku dengan hazim. kau dengan? oh tidak, aku lupa nama lelaki tu. haha
and kita macam belangkas. tiap hari jumaat balik sekolah terus g carrefour kan?
argh i fuckin miss it ! :D

I LOVE YOU BABE, I REALLY DO. YOU'RE MY FRIEND, AND SISTER :)

*btw guys, she's taken. booyeah. :P

Thursday, October 08, 2009

ini lelaki saya.

*ini LEO saya :)

once he sent me this,
u kena tabah,i tkde dpn u tpi i ada dlm hati u,ok?

and i know he will.
even kita tak couple.
even kita nak sangat together but we just can't
even how far we are.
even we both have someone else in our mind.
i know he'll always be there. in my heart.
now & forever.

Leo tak macam lelaki lain
dia tak sweet talks.
bila dia nak cakap he loves me, he said it.
not that every moments he say the love word
Leo yang ingat kan i kita tak boleh bergantung pada kawan kawan, pada manusia.
kita kena bergantung pada Allah.
Leo yang ingat kan i kita tak boleh menyesal dengan jalan yang dah kita pilih
Leo yang dah buat i sedar.
dan Leo yang segalanya.

Kalau seribu lelaki seperti dia,
i'll be thankful for that.
He's Leo, and he's the one of the most important person in my life,now.