Pages

  • twitter
  • facebook
  • rss

Wednesday, October 28, 2009

kl cosanostra

hey people ! i've totally have no mood to update blog actually tapi buat je la kan. even entry stupid pun korang baca jugak aite? HAHA
so yesterday i went out with chako. at first teman dia pergi buat rambut jap tapi at last rambut dia cam tak jadi sangat haha. i segan nak snap pic kat situ HAHAHA. *duhh apehal macam dah tak reti nak arrange my words nih -.-*

then kitorang gerak g KLCC. dengan perut yang sangaaatttt lapar, kitorang lepak kat avenue K je. :)


gaya mulut selepas kenyang

kau tengok laki aku pinggan tu lagi besar dari dia HAHAHA

after kenyang apa lagi bhai kitorang terus gerak BB la :) nak cari sandal coz sandal yang i pakai sekarang ni dah rosak. and plus chako pun nak cari sandal jugak sebab kaki dia melecet pakai kasut haha. kasut kecik -.-

rambang mata doe tgk sandal kat BB haha tataw nk pilih mana satu sampi i pun hampir terbeli 2 sandal HOHO. i nak cari fake crocs haha tapi takde size plak damnn. size 9 takde 10 ada plak bapak besar la kan HUHU.

after dah penat jalan kat BB plaza thrn kitorang lepak depan Maybank jap. pastu ada ke chako nak shuffle kat situ -.- apehal doe laki i dia nk kembalikan zaman shuffle depan maybank kottt. HAHAHA. and we snap some pics :)

i ♥ this pic

depan maybank, yeah -.-

then kitorang gerak balik around 10 pm macam tu. exhausted, yeah but we both had our fun and i rasa this is the best outing :D
ily chako and always do :)

7 sperms:

Fara Farid said...

glad to see you happy sayang. :)

chotz said...

pic konyang tu aku suka :P

hud hud said...

fara: thx b :)
chotz: haha apsal plak? :P

Blufish said...

aww glad to see yr happy <3

hud hud said...

thx syg :) hope it lasts longer :D

the-only-Alyaa.Jamaludin said...

youuuuu! i da ada blog balikk. =)
and yeah, sorry to hear that. be strong k dear.

hud hud said...

ok sayang thx :)

Post a Comment