Pages

  • twitter
  • facebook
  • rss

Monday, October 12, 2009

memang saya benci perampas.

memang i benci perampas. lagi lagi kalau kawan sendiri kena memang angin beb !
ok, sekarang ni aku memang malas la nak cerita kat orang lain kan what happened semua tak payah la nak bukak pekung di dada *cewahhh* kan?
tapi memang aku bengang sangat dengan kau, perempuan si perampas bf kawan aku
now listen to this, idiot ! *kira baik la aku tak panggil kau bitch ok!*

look, kalau kau betul betul perempuan and faham hati perempuan, mesti kau taw apa perasaan kawan aku tu kan?
tapi kau boleh pulak cakap kau percaya mamat tu? kau baru kenal dia berapa minggu je weh.
kau taw kan diorang dah 5 months?
yeah 5 months tu tak lama bak kata kau
tapi cukup lama untuk buat hati tu sakit kau taw?
and paling tak blh blah kau tak takut dengan karma?
OMG bitch ke kau ni?
look, time kau bemesra mesra dgn mamat tu, dia still bf kawan aku tu kau taw?
kalau pun la mamat tu yang menggatal dgn kau, kau perlu layan ke?
oh lupa, kalau kau bitch mesti la kau layan kan? urghh
kalau betul la kau ni perempuan, kau taw apa kena buat?
nasihat mamat tu supaya tak tinggalkan kawan aku tu and stay on the relationship.
tapi apa kau buat? kau rampas dia ada la lagi BODOH !
one thing, aku harap sangat in future kau kena macam apa yang kawan aku kena ni.
KARMA BABE, that's the real bitch.

*yang lelaki tu pun bangang sangat dah ada semua depan mata still nak cari perempuan yang jobless.kau tu dah la jobless jugak. elok la tu. lepas ni dua dua makan sampah

*sorry for the bad words. i sangat bengang.

4 sperms:

Fara Farid said...

HAHA. marah betul kawan saya ni. yeah. KARMA ain't a bitch! wait and see kenapa kami sangat benci dengan perampas! btw syg, nak kata dia perampas sangat tu tak lah. tapi dia BODOH! kanak-kanak kan?? HAHAHA. love you babe. :)

hud hud said...

dia memang bodoh oh. kalau dia baik, sepatut nya dia tak melayan pun si raz tu lps dia dh taw raz ada gf

nizam baharin said...

saya PERAMAS bukan PERAMPAS! ahahah benci saya tak awak? ;p

hud hud said...

saya benci PELUCAH macam awak. hahah :P

Post a Comment