Pages

  • twitter
  • facebook
  • rss

Friday, September 11, 2009

i'll come back

memang aku rasa kosong
aku diam. aku seakan akan rela atas segalanya
tapi hati aku?
dari dulu lagi aku dah cakap kan,
tak kan ada orang yang akan tahu apa dalam hati aku
ketawa ketawa kat luar
kat dalam sape tahu?
i don't mind, seriously.
i've told u before. hati i dah biasa dengan luka dan sakit hati
and i'm so sorry if u dah buat orang yang salah ter fall in love with you
and like i've told u again before, i'm willing to wait.
seberapa lama pun, i'm waiting.
maybe people will say, 'come on Huda,move on,ramai lagi lelaki luar kat sana'
but they're different.
i don't mind orang nak cakap i perigi cari timba?
atleast i cari kebahagiaan i sendiri
i berdiri atas usaha i sendiri
i kuat atas rasa cinta i sendiri
and i know, like u said before, cinta tu tak semestinya memiliki
i appreciate your decision
but one thing boy, i'll never forget you
i pernah cakap kan, i pernah sayang orang 5 tahun.
without meet him, see his face, hear his laugh, smile, jokes.
and not impossible i boleh buat the same way too
i'm not psyco. i'm just a woman that trying so hard to know what is happiness.
i found once, when i'm with you.
but like i said before,
hidup itu untuk mencari kebahagiaan, dan kehilangan kebahagiaan yang lain.
i know there's love in you for me.
i don't mind orang nak cakap i perasan or what.
orang nak cakap u just nak ambik hati i,seriously i dont mind dude.
sebab only us know the real feeling kan.
u tak nak mengaku kat orang lain pun takpe, i don't mind
mulut boleh cakap tipu dude, tapi bukan hati.
i'm sorry bagi u pressure.
i'm sorry if u tak suka i type ni kat blog.
i'm sorry. but i'm not like u, i have no one to entertain me, share problems with me.
i pernah cakap kan i have nothing.
and i'm not as perfect as her.
ada bff yang boleh backup dengan baik.
i'm not lucky enough like her.

till then love,
shud've known u bring me heartache,
almost lover always do.

*Tuhan aku mohon dia baik baik aja.
Tuhan aku mohon kau tunjuk kan dia kebahagiaan.
dan Tuhan jadikan aku angin yang selalu dapat menyentuh dia.
Tuhan,aku mohon.

9 sperms:

chotz said...

hye huda...thanks for reading my craps...

anyway, i just read ur comment on my putus cinta crap story tu...walawei....tuhan je tau camne rasa nk mati la about this matters.

haihs

hud hud said...

haha guess wht,i pun rasa nk mati sekarang do lps kena game.i siap mintk orang biji.n luckily ramai yg xbg sbb dorg taw i dulu cmne.apa yg plg i rasa,people are not going to trust us bila kita ckp kita sakit hati sume,org ingt kita sng je nk lupakan memories tu.i dont blame them,dorg just nak kita happy.kita happy yah for them,tp dlm sape taw weh.sakit gila babi.tu je i blh ckp huhu.and thx too for visiting my blog :)

Tfaaaaaa said...

huu..i tau rase skit hati tu :( its painful ok.

hud hud said...

its too painful ok :((

nizam baharin said...

dah2 move on2..jgn sedeh-sedeh/

hud hud said...

okayy :(

D.O.N.U.T said...

move onn huda,,

kuat kann jerk diori u tuh,,

sape lg yang nk kuatkan ,,,??

betul x,,

smua bgantung pada u,,

D.O.N.U.T said...

chill ok,,

hud hud said...

i'm trying donut :)

Post a Comment