Pages

  • twitter
  • facebook
  • rss

Thursday, September 17, 2009

kasut baru dan kawan yang tak berapa nak baru la.


tadi i keluar dengan raz si masuk air tu hehe.
actually nak cari kasut raya kat nose tp kasut tu dah takde la plak haishh
so i decided cari kat tempat lain. susah doe nak cari yang kena
coz i nak cari yang senang masuk je takdela terkial kial time nak masuk rumah orang beraya huhu.
and cari pulak dengan raz hah memang nak kena la. haha
ni tak kena tu tak kena. hehe.
and lastly i decided beli kasut ni je. color black dah habis :((
so i beli biru. and ni i beli sebab raz pun cakap lawa, i beli kat voir which me and raz call as 'buaya'. HAHA.



After beli kasut ni i jalan jalan je nak cari bank
sikit punya payah kot sebab semua atm machine tergendala la ape benda haram ntah haha.
and lastly dapat jugak cucuk duit kat carrefour.
i dah fikir dah 'kalau tak dapat cucuk jugak memang aku suruh raz belanja makan la' HAHAHA.
NASIB KAU BAIK HARI NI RAZ LOL :P

Then as usual, dah nak berbuka kan so kitorg lepak food court la.
Still awal lagi so we just sit there and talked. cerita pasal gf dia semua. bla bla bla.
and the most tak boleh blah scene ever, dia tak nak makan nasi sebab tak de ayam !
haha yeah si raz yang gila ayam !
or addicted to it idk haha.
gila la u ni raz.
berusaha kot mamat tu cari kedai yang ada serve ayam, haha,
and finally dapat jugak ayam kesayangan dia tu haha.
i macam biasa la kuey teow goreng je
memang bloated doe.
time i type this thing pun still rasa mual mual -.-

Then, we decided nak snap picture.
but tak best doe pasal it just two of us, like sapa nak snap pic both of us huhu
nak snap sendiri takdela pandai sangat coz we aint photographer kan.
lepas tu nak snap kat mid macam segan haha.
pegy the garden la ape lagi memang tak ramai org kot
so ni ha biasa biasa je la hehe :)




btw i really had fun. raz memang gila funny kot
ada ke time i tgk pic dia berbuka dengan muhriz,his gf and their friends tu, ada one pic yang raz buat muka and he looks so cute in it.
so i cakap la 'comel gila buat muka camni!'
and guess what dia kata apa?
'u ni suka cakap depan depan la.kalau nak cakap i comel ke apa ke bagi la message time i dalam train ke dalam bus ke.depan depan i malu la'
HAHAHA u are so cannot go ok si gedik :P
maybe ni last kot i jumpa u
yela orang tu kan banyak date after raya haha.

thanks raz temankan i hari ni. really had fun with u :D


5 sperms:

Anonymous said...

raz memang gedik. HAHA. :p

hud hud said...

he really is ! :D

Tfaaaaaa said...

haha..kelakar ok kwn u.haha

Selamat Hari Raya hud hud :)

hud hud said...

hehehe memang dia tu :P
Selamat Hari Raya jgk Tfa :)

amoy said...

raz gf kak fara en?

Post a Comment