Pages

  • twitter
  • facebook
  • rss

Monday, September 28, 2009

nak kerusi ogawa satu boleh?

letih letih letih nak mati. HAHA
tapi happy, and best :)
on saturday, i keluar with my girls, pegi pavi la mana lagi.
i kan ADUN pavi haha.
we had fun seriously and i meet a new friend. :)
talk about boys and family problems and stuff like that, well as usual.
and after that i lepak hartama pulak, tgk game MU
MU menang bhaiii, mau tak menjerit i kat situ HAHA.

and on sunday,
actually i memang plan keluar dengan adam.
coz lama gila tak meet him since last year kot.
gila rinduuuuu :D and kitorang tgk g force.
not bad la movie tu :)
and after that, wida and her friends came from malacca.
lepak dengan diorang jap. tak lama pun :(
pasal dorang nak gerak shah alam.
so i decided ajak firdaus (my facebook friend) lepak.
bosan kot plus my roomate takde kat bilik
at first kawan dia ajak lepak damai, then bila dah sampai damai dorang ajak lepak hartamas plak.
memang tak leh blah -.- haha
so firdaus drive la pegi hartamas.
on the way tu i tanya fir whether dia kenal min (my facebook friend also) ke tak.
sebab wida ada cakap yang dorang tu rapat.
and guess what dia cakap apa?
'yang nak lepak ngan kita nanti min la'
HAHAHAHA and i was fuckin shocked !

and finally me and fir join min lepak kat joe's place hartamas
first time i reached there coz before ni i lepak hartamas square je hehe :))
i balik around 11 pm + macam tu, fir sent me home.
so dua hari ni memang the best days ever lah. hehe :D

*thx to fir and F's abang angkat yang willing to sent me back home :) and thx to friends yang cheer me up and for the advices too :)



4 sperms:

Anonymous said...

sama-sama. HAHA. :p

hud hud said...

cm kenal je anonymous ni hahaha :P

nada oh nada said...

haha. abaikan orang cam tu. i dah link u. ;)

hud hud said...

abaikan sape plak ni? hehe

Post a Comment