Pages

  • twitter
  • facebook
  • rss

Monday, September 07, 2009

weyy

ehh i felt blur and confused pulakk tiba tiba
i mad and somebody but why someone else pulak yang terasa?
HAIYAAA ask first meh lain kali.

and untuk sorang minah kat facebook ni,
tak payah la ada dalam friend list aku semata mata nak stalk aku untuk perempuan tu
aku boleh inform sendiri kat dia. OK KE TAKPE?

-.-

p/s: pehal ntah ramai pulak tak puas hati dengan aku

29 sperms:

nizam baharin said...

jangan layan org bodo cam tu..
suka sibuk hal org..
pegi mati lebih baik..ahahha
*tetibe i plak emo* wink

hud hud said...

memang tak layan pun menggelabah diorg ni. patut la xdpt study oversea kan sbb bodoh. HAHAHAHA *perli perli* :P

Tfaaaaaa said...

hahahaha..

sabar jela dear :)

Anonymous said...

eh kao study oversea kah? ahahha! pe bangang nye pompuan? em and if nak stalk pon ske ati ah! approve apesal? bangang!!! ayat pon berterabur. heishh kesian. weyy pegi study dlu la wey. ini kao nak kutuk org? ape la. aha. tak hot lnsg. puhleezzz!!!

hud hud said...

tfa: yes i am :)

anonymous: haha.kau mcm xkutuk org plak? kau la pegy study dulu. haish kesian.ada pernah plak aku ckp aku hot? whoops,gotcha. haha

Anonymous said...

kesian kaw. bile pulak kaw kater kaw hot? kaw pikir sendiri hot wey. kesian la kaw. and kenaper english kaw sucks gile? sbb tak ader chance pegi study abroad kah? hahahah. oh kaw kisah psl stalker yang 'minah' je ka? yang mamat ape citer? haihh. ape lah.

hud hud said...

english sucks? at least im trying :) andd tk pernah kot aku fikir aku hot.aku xpernah cakap pun.i can get the chance to study abroad just i tk apply je.so what?oh minah tu,dia stalk me for someone else,i marah la.kalau org tu nak taw sndri psl i,dia sendiri add dah la.and u nak marah2 ni kenapa?do we have problems?i pernah kutuk u ke kat my blog? haishh.

Anonymous said...

Anonymous weii. english die sucks ke tidak ko tadew kaitan kot. atleast, she tried to work on her english to make it better. tak mcm ko, belagak. setakat english je bagus, tp perangai duk mengutuk orang 24/7, baik pegi jauh jauh. jgn duk berkawan dgn orang. berkawan dgn binatang. ouh tak bole, binatang pon ade perasaan, tp ko mcm tadew perasaan. ko lagi teruk dari binatang ke hah?! idk what to say, biar anda fikir2 kan sendiri ye wahai "peminat fanatik" Huda. anyway, go huda. never give up and jgn nak besar kepala bila da pandai bi. ;DD

hud hud said...

i'll never give up :) mana ada besar kepala we're bff rite. hehe :)

Anonymous said...

ooh and hello to the second anonymous. kaw skt plk hati kan aku ckp psl huda. haha. pity u. anyhow at least aku tak ader la mengutuk org for like 24/7 as u mentioned above. aku terbaca so aku komen. ape mslh with kaw? haha. really do pity u sweetheart.

huda : oh and kaw. hm mane la kaw taw org tu add kaw sbb nak stalk? aku mmg ksh la sbb aku nak taw the truth. at least im trying to. oh and aku tak penah pulak tanyer about kaw dpt apply ke tak kan. do i look like i care? never will be yah ;D

hud hud said...

masalah dia sebab kau kutuk bff dia bodoh.kau marah kan kalau org kutuk kawan kau?haha come on la aku taw la dia nk stalk aku,taw sgt.ada orang yang paling aku trust yang bagitaw.and btw aku xkenal kau pun and suddenly kau baca blog orang yang kau tk kenal pastu trs nk kutuk la?xde adab.first comment dah cakap org bangang.macam kau bagus pulak.IDIOT.

Anonymous said...

aku bukan sakit hati. just mcm ko jugak, bg komen atas ape yg ko ckpkan kat huda. so, salah ke? ko buat tak salah pulak? angel la konon ko tuh? ahahaha. anyway, ko tadew mengutok org 24/7 eh? ok mybe aku silap psl tuh. yg betulnya, ko bangun je tidur, ko kutuk orang. bile ko tidur, ko diam ah. yes yes. kahahaha. lagi satu, ko tak mengutuk ke? yg ko suke suke berbusuk hati and mulut tuh ckp die bangang in your 1st comment, pe hal pe cite plak? salam tak ape tak, terus terus ckp org bangang. oh, kot kot ko bukan islam kot. da la huda tak knl ko, tup tup ckp die bangang. ko lah bangang kot. ta reti pikir psl org. huda tu bodo english ke ape ke, ape kaitan dgn ko? die byr ko utk ajar english, but then die still bodo english, sbb tuh ko nak marah? tp aku rase tak kot. huda takkan upah org kurg ajar mcm ko. ahahha. kan huda?! ;))
lagi, psl die cite about die apply yg abroad tuh, sbb ko duk kutuk die la ngok. die pon ade hati and ade maruah. takkan nak biarkan je org bangang mcm ko kutuk die sesuka hati. she's not a loser oke.

hud hud said...

haha i xkn upah orang macam ni.bodoh sombong.please la.

Anonymous said...

hahah. makin panas kan. good. tak penah pulak aku cakap pasal kaw kan anonymous. haih. kesian lah. aku tak ader masa lah nak kutuk orang 24/7. haha. oh and kalau aku silap lah kan huda sorry la. silap cakap bangang kan. haha. at least aku ader adab kan. and anonymous aku penah cakap dia loser eh? emm? think wisely lah bila bercakap k. oh aku bodoh sombong? oh thanks sgt huda. aku tak kesah pon kalaw aku bodoh. haha. sebab aku taw aku kat mner. haha.

hud hud said...

whatever.kau tu yang shud think wisely.tetiba comment blog orang nak kutuk kutuk pehal?apa aku ada kutuk kau ke?ke kau pun jenis cepat terasa and perasan jgk?HAHA.tell u what,aku tk kutuk orang if org xbuat hal dengan aku.ingat aku budak2 ke nak gaduh2 ni tak matured kot.tapi kau tu dah melampau sangat.ntah sape sape,aku xkenal kot.

Anonymous said...

haha
psal english suck ke tak pon nk bergadoh
ape da..
mcm mne lar nk bina 1 malaysia

to anonymous 1st->xyah bangga lar sgt dgn english ko
ayat bm ko pon beterabur..
lg mau kecoh2..
huhu
;p

hud hud said...

oh i tk marah dia sbb dia ckp english i suck.tapi ttb cakap i bangang tu mmg dah melebih.

Blufish said...

lol :P ignore them huda . masuk telinga kanan , keluar telinga kiri .

* kapish :D

yep keep talking/stalking , they're only making u freaking famous .

hud hud said...

blufish: yeah mmg pun.benci do i

sharel said...

HAHA siapakah Anonymous ni? hmm. kalau ada tak puas hati, cakap laa. macam budak kecik je nak maen serang-serang. btw im sharel. hah tak puas hati ngan aku pulak? yeah bring it on :D

hud hud said...

hehe b dah mengganas woo takutt :P

Blufish said...

the man is talking ;D hee

hud hud said...

hehe i love both of u ♥

Anonymous said...

im the 3rd anonymous..
by the way
im meor
hehe

Anonymous said...

i'm the 4th anonymous
tynna in the house
hahaha u all are pretty funny and poyossss.
what a life and what a story

hud hud said...

meor: amboii :P
tynna: wht so funny? LOL

Anonymous said...

hehe ;D

Anonymous said...

cool babe. Allah is always be with you. trust Him. :)

hud hud said...

why so many anonymous? hehe

Post a Comment