Pages

  • twitter
  • facebook
  • rss

Wednesday, September 16, 2009

funny jugak stalker aku ni

ish nak start dari mana pun tataw. haha
ok u guys do realize kan dulu blog i macam a bit kontroversi rite?
but now tak dah, so i didnt expect too many peeps will read abt this.
*bagus la tu takde gaduh gaduh lagi HAHA
i baru je baca blog one girl ni commenting about me and my past love stories bagaii tu kan :)
she said i desperate nak lelaki and evthg
then she do mentioned about my video yang i buat for that guy.
dia cakap i DESPERATE ! ingat i desperate housewives ke? haha
pasal video tu i kalau boleh memang nak cerita kat dia tapi biarlah
i tak nak oh my private story between me and him di kecoh kecohkan dalam blog ni
plus he might be uncomfortable nanti
and plus dia pun dah ada gf kan.
i mean like if i heboh nanti diorg misunderstanding each other lagi, lagi susah
i wont make that thing happen oh.
one thing je doe benda yang korang semua kutuk and maki maki i tu, i have explaination for all those things
the problem is, if i cerita, benda ni dah babitkan dia jugak
kesian kot private life dia di kecoh kecoh kan.
so i decided to just remain silent.
but it doesnt mean i tak sakit hati okayy.

and plus i dengan dia dah ok kot.
dia dah explain everything.
i lega la so u guys pun xpayah la nak kecoh kecoh lagi ye :)
ish belum jadi artis dah famous bagai
kalau jadi artis pergh wa tak tahan sial. errr? -.-
stop perasan boleh tak Huda?
ok ok i will. HAHA.

7 sperms:

c.h.r.i.s.t.y said...

who?
ngee :D

hud hud said...

i cnt remember la her name babe. but tu je la yg i ingt dia ckp i desperate hehe :))

c.h.r.i.s.t.y said...

owh ok.
:))

Anonymous said...

aha. kalau dah dia yg berebut dgn u, sape yg desperate?? HAHA. cool babe.

hud hud said...

err.tak berebut laaa.benda dh settle kot.yeah im cool la sbb tu i xckp another girl bitch.ok? :)

D.O.N.U.T said...

ok,,tke care,,
kbhgiaan tu akn dtg,,
awk ni mcm xde ego jerk,,xcm donut,,kaki gdo ni benonye hehe,,btw,jgn stop tulis blog ok,,

hud hud said...

haha ada ego tp ada batasnya laa. kalau dh mmg cr psl nk mati mmg kena bunuh je dorg tu sume haha xdelaa. i dah besar la donut, dah 20 kot. tk kuasa la nk gaduh2 lg.

Post a Comment