Pages

  • twitter
  • facebook
  • rss

Tuesday, June 23, 2009

sick sick sick !

aku letih doe ngan kau ni. nak mengaku close friend pun dah naik menyampah.
dia tak nak kat kau babe dah dah la tu.
kau tak sedar ke dia single but tak layan kau? means dia tak nak la tu bodoh !
aku bukan ape, im sick of your story.
jumpa je nak cite pasal mamat tu.
mamat tu flirt ngan minah lain pun kau nak kecoh.
he's single babe memang la boleh flirt ! adoii
and aku rasa salah kau jugak sape suruh kau tak move on !
kau nak dia je yang start first macam la dia suka kat kau sangat sampai dia nak plak terhegeh hegeh cakap dia suka kat kau.
im sick of youuuu. tak payah nak moody sangat or xde mood ok aku dah naik menyampah !
and aku harap sangaaatt kau baca post aku ni even kau jarang bukak blog aku ! HAHAHA.

BUKAK LA BLOG AKU SELALU EH BABE? hahahaha

* i miss the time when we always talk about boys but different boys everyday. and girls nowadays tak malu malu dah babe. girls nowadays memang perigi cari timba so kau nak malu apsal? move on je la kalau dah suka tak luak pun. orang nak cakap ape suka hati dorg la. at last kau gak yang dapat mamat tu kalau kau move on. duhh


n fyi, nak kutuk aku satu kl pun aku kisah ape?

nasib baik kau close friend je bukan bestfriend aku do

PEACE ^^

2 sperms:

Blufish said...

wa sentap baii ~ ! :(

bhafashionista said...

ahahah.ini dtujukn kepada siapa?
ahahah!

Post a Comment