Pages

  • twitter
  • facebook
  • rss

Saturday, June 20, 2009

i'm dead

aku tak pernah pun buat cite pasal dia kat orang lain
but then dia yang aku still anggap macam kawan tu boleh cerita macam macam pasal aku kat someone else, yang kenal aku jugak.
aku boring.
aku gatal.
page aku banyak lelaki je.
and i know there's a lot of things yang korang cakap pasal aku lagi kan
i don't mind
i'm not perfect
i accept people easily.
and it takes me long time for me to hate them eventho dia dah buat macam macam kat aku.
friends are still friends even how bad they talked about you
pasal aku maafkan atau tak, biarkan Allah je tentukan.
Dia lebih layak menilai.
aku hidup bukan nak melayan hotstuff je.
& aku tak pernah marah.
cuma kadang kadang still la rasa kecik hati.

im sorry.
pada sesiapa yang pernah keluar dengan aku & they felt like im the worst person in this world, i'm sorry for that.

& jangan sampai bila aku mati baru korang nak realize every single thing that i did it just because I LOVE YOU.

3 sperms:

tiqa~ said...

heyy babe..chill.. normal la,its hard to satisfy kan smue org.. n yea nowadays kan,fren pon cant be trusted sgt.. hurmmm.. be strong la ok..i knl u..u baek walaupun agk gler sumtimes.. ha3.. love ya..
;D

bhafashionista said...

chill2 huda.

hud hud said...

yeah i knw. its hard to trust anyone rite now.btw thx tqa and bha :)

Post a Comment