Pages

  • twitter
  • facebook
  • rss

Tuesday, June 16, 2009

you are always in my heart

how does it feel when you like someone for 5 YEARS & live in all memories of u n him without getting any message or even a phone call from him?

IT'S HURT.TRUST ME.

kau ingat ade orang akan ingat birthday kau for 5 years?
kau ingat ade orang akan ingat phone number kau for 5 years?
kau ingat ade orang akan simpan gambar kau time skolah dulu for 5 years?
kau ingat ade orang akan ingat memori pasal kau for 5 years?

takkan pernah ada HAZIM.

sorry lepas ni aku tak kacau kau dah. tak kan stalk kau dah. tak kan tanya khabar kau dah. tak kan mintak orang lain kirim kan salam aku untuk kau.

I'M TRYING NOT TO THINK ABOUT YOU.
CAN YOU JUST LET ME BE?
SHOULD'VE KNOWN YOU BRING ME HEARTACHE.
ALMOST LOVER ALWAYS DO


2 sperms:

Blufish said...

sobsob :)

hud hud said...

cerita lama sayang. hehe

Post a Comment