Pages

  • twitter
  • facebook
  • rss

Thursday, January 07, 2010

stupid anonymous.


ok ok rasa nak tergelak pun ada hahaha.
tataw la bitch mana yang stupid gila babi yang sent me this, jealous ke si sial? haha
look here stupid moron, kau tu yang tataw apa apa pasal aku and chako, face the fact la.
chako pegang dua phone? hahahaha kelakarnyaaaaa. nampak sangat kau tak kenal sape kitorang.
ok lah malas nak cerita panjang. orang macam anonymous ni pegi mati lagi baik.
dah la penakut, tak berani letak nama sendiri. EWWW ANONYMOUS BODOH OTAK LETAK KAT LUTUT. KESIAN MAK BAPAK KAU hahahaha

5 sperms:

Anonymous said...

jeles?U y should jeles dengan I.Btw,buat apa I nak jeles dengan U.heeeeee.We will c la bitch!Siapa tipu siapa.I yang tahu segalanya..Lainkali,tidur sekatil sebantal dengan dia dulu baru U tahu chako macam mana.Mak bapak?Haikkkk!U patut kesian dengan MAK BAPAK U 2..dapat anak macam pelacur.Well,we will c..ahakz.Idiot preson.

hud hud said...

haha bodoh nya kau si pengecut. Ak ada ngn dia every nite la weh agak2 la. Haha. Kau mst xbaca blog dia kt ms kn? BODOHH, haha.mst la kau jealous sbb kau suka bf ak. Sdap mulut je ckp ak pelacur. Kau yg babi ! Haha

Anonymous said...

ko uat camnie pown, ko takleyh rosak kn relationship ktowg, skit pon tak la bangag. macam bangang jep la ko nie anonymous 1st, aq pon anonymous jgak, tp yang 2nd pnye...... hahahahahaha!! chako sini cakap,tiap2 hari check blog org, weih.
bapak terhegeh2 ko nie. cam haram jep, :).
ko pnah tido ngn aq ke seblum nie ? wuuu, mesti sedap men ngn ko.
hahahahhahaahahahahaha!!!! nk men lagi bole ? LOL!.
:) well, sorry la.. aq tak tau ko sape, tp kalo aq tau pon. aq uat tak tau je, w0ot. sudah la weih, takyah nk semak2 kaco aq okay ?? uat je la hal ko sndiri, watpe nk semak2 hal org. huhu, ko nk sangat ke aq ?? ok2, kte couple blek okay.. :). tp ingat tau, malam nie i tetap nk men ngn u !! HAHAHAHAHYAHAHAHAHHA MACAM BODO LA KAW NIE!!

Blufish said...

HAHAHA comment chako kelakar doe :p beat that anonymous 1 ;p

hud hud said...

hehe beat? bunuh je trs hahaha

Post a Comment